Post by sacringtibnesssadd on Feb 15, 2022 13:56:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch tokens ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
πολυ ωραιο αλλα ςχςι αλλη γλωσσα να εινια ελληνικα καλυτερα γτ ειναι βλακεια ετδια ειμαι ελληνιδα και δεν καταλαβαιμω κατε το
Είναι ωραίο ένα 3D platformer, αρέσει στις μαμάδες που είναι ωραία για αυτές🤩, αλλά όταν έπαιξα 3,4 μέρες είπα ότι βαρέθηκα τώρα και μετά το απεγκατέστησα, είναι επιλογή σου 🙄
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό.
Ο λόγος που έβαλα τρία αστέρια είναι γιατί μου φαίνεται ότι η αίθουσα δεν θα ξεκλειδωθεί ποτέ. Διαφημίσεις με τις οποίες μπορώ να αντιμετωπίσω. Τσεκάρω κάθε τόσο για να δω αν θα μου πει πότε θα ξεκλειδωθεί η αίθουσα, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες. Ενημερώστε το παιχνίδι όπου η αίθουσα ξεκλειδώνεται κάποια στιγμή.
Δεν ειναι καλο
Το πιο καλό παιδί
Είναι καλό παιχνίδι αλλά κάθε φορά που δίνω στο μωρό γάλα ή την πιπίλα του έρχονται οι διαφημίσεις.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά δεν μπορώ να βρω τα κλειδιά για την αίθουσα και την αυλή, οπότε του δίνω 2 και βλέπω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν κάνουν τίποτα γι 'αυτό, οπότε μην μπείτε στον κόπο να το κατεβάσετε
1. ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΘΕ 3 ΛΕΠΤΑ! 2. Θα πρέπει να κάνετε τις διαφημίσεις πιο σύντομες. 3. Η καλεσμένη και η κόρη είναι κάπως άσχημες.........
Έβαλα 3 γιατι ΚΟΛΑΕΙ παρα πολυ και μου ειναι σε αλη γλωσσα και δεν μπορω να την αλαξω
Mother Simulator: Virtual Baby Simulator wag
Είναι φοβερό παιχνίδι! αλλά το επίπεδο 12 είναι δύσκολο όταν το μωρό θέλει να παίξει Έπαιζα με το μωρό και δεν συμβαίνει τίποτα.. οπότε παρακαλώ διορθώστε το αν μπορείτε! Το δοκίμασα στον αδερφό μου δεν είναι καν 1 έτους και του αρέσει το παιχνίδι! Μπράβο!! Αλλά παρακαλώ διορθώστε το επίπεδο 12!
Mother Simulator: Virtual Baby Simulācijas spēles xxsa
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει πολύ, αλλά δεν μαθαίνω πώς να κάνω πράγματα στο σπίτι. Μέχρι στιγμής υπάρχουν σφάλματα ή δυσλειτουργίες, οπότε μου αρέσει, του δίνω τέσσερα αστέρια λόγω των προσθηκών, αλλά μπορώ να τα αντιμετωπίσω
like this game very much I love this game realy it's very cool and cute and crazy...εντάξει είναι τελειο παιχνίδι το λατρεύω πολύ παιδια κατεβάστε τώρα εσείς δεν ξέρετε τη χάνετε και καλή επιτυχία να το πεξατε πολύ εγώ το παίζω κάθε μέρα και έχω και το imvu Ποιός το έχω εγώ το έχω και το παίζω κάθε μέρα και έχω και το my town my best Frindns να κατεβάσετε τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάω εντάξει για παιδιά είναι φανταστικό τώρα πάμε να το παίζουμε παιδιά κατεβάστε για παιδιά να είστε καλ
Mother Simulator: Virtual Baby Symulacyjne qsgi
Πολυ καλο❤❤❤
👎☹️
Δεν μου αρέσει καθόλου χάλια δεν σας προτείνω να το κατεβάσετε είναι στα Ρωσικά και ολλο κολλάει δεν μου άρεσε καθόλου
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο διασκεδαστικό, το συνιστώ πραγματικά, υπάρχουν αρκετές προσθήκες που γίνονται ενοχλητικές, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να παίξετε παιχνίδια με το μωρό και να φροντίσετε το κατοικίδιό σας το παιδί σας και μισή ωραία κουβέντα και έναν καφέ με τον φίλο σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά όταν πρέπει να επαναλάβετε μετά το ψεύτικο παιχνίδι μωρών, δεν σας δείχνει πώς, έτσι χάνετε χρόνο και συνεχίζετε να χάνετε
Age of War 2 Strategi ifh
Είναι φιλικό προς τα παιδιά, αλλά έχει πολλές διαφημίσεις και εύχομαι να μην χρειαστεί να πληρώσετε για να μην λαμβάνετε διαφημίσεις, αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό και αντί να πληρώνετε για το σαλόνι ή το μπάνιο μπορείτε απλά να το ξεκλειδώσετε ενώ κάνετε μέρες είναι διασκεδαστικό, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις!!!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι είναι καταπληκτικό, αλλά πώς να πάρεις την αίθουσα;; Δεν μπορώ να βρω το κλειδί; Διάβασα μερικές κριτικές και είχαν το ίδιο πρόβλημα, αλλά όλες οι κριτικές ήταν τον Αύγουστο και υποτίθεται ότι θα γινόταν η ενημέρωση με τα δωμάτια...νομίζω ότι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα ήθελα απλώς να δω αν Κάνω κάτι λάθος ή το παιχνίδι bc είναι στο επίπεδο 56.;
Όλα καλά, αν και γιατί η μαμά πρέπει να κάνει τα πάντα, όπως να κάνει τον σύζυγο ευτυχισμένο, ενώ φροντίζει το μωρό, είναι όλα μπερδεμένα 😕
Ωραιο παιχνιδι απλα το κακο ειναι οτι το γραφει στα ρωσικα και δεν καταλαβαινω τιποτα
Είναι πραγματικά ένα υπέροχο παιχνίδι. Σπάνια λαμβάνω διαφημίσεις και η πίσω αυλή είναι υπέροχη. Το μόνο πράγμα είναι ότι είμαι σχεδόν στο επίπεδο 100, και ακόμα δεν έχω φτάσει στην αίθουσα. Επίσης, τα επίπεδα αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Απλώς, βεβαιωθείτε ότι έχετε την αίθουσα στο επίπεδο 100. Τα επίπεδα είναι βαρετά χωρίς να έχετε κάτι να προσβλέπετε επίσης. Ίσως μπορείτε να βάλετε ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κόρη σας και τον καλεσμένο που αναστενάζει/λέει μαμά. Είναι ΣΟΥΠΕΡ ενοχλητικό.
Ωραία μου αρέσει, αλλά μερικές φορές έρχεται η διαφήμιση
Μισώ τις διαφημίσεις που με απογοητεύουν και είναι τόσο καθυστερημένες, αλλά μου αρέσουν κάπως, αλλά υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους τις μισώ, οπότε παρακαλώ διορθώστε τις και μην το κάνετε να καθυστερεί, θα πάρει 5 αστέρια αν το διορθώσετε.
Mother Simulator: Virtual Baby Symulacyjne qsgi
Ειναι τελειο
Είναι πραγματικά αστείο αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει να ζητιανεύω ως μητέρα
Σπάστικο
Τηλ Πολλοί! Κ
Έφτασα σχεδόν ας πούμε 60 και δεν θα με αφήσει να ανοίξω την αυλή, αλλά ωραίο παιχνίδι μόνο 2 αστέρια
αυτό είναι πολύ ωραίο!! Το λατρεύω πάρα πολύ ακόμα κι αν το κατέβασα, αλλά είναι πολύ ωραίο, προτείνω να το διορθώσετε όταν σηκώνετε ένα αντικείμενο τόσο γρήγορα και κάποια πράγματα πέφτουν επειδή το κουράζω αλλά μου αρέσει τόσο πολύ!!
Είναι η χειρότερη εφαρμογή όταν θα εγκαταστήσω και η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε, οπότε η εφαρμογή λέει ότι υπήρχε τόσο πρόβλημα, παρακαλώ δώστε σχόλια, αλλά το χειρότερο είναι ότι όταν μετά την υποβολή σχολίων αυτή και δεν την εγκαταστήσω όταν την εγκαταστήσω ξανά, λέει για σχόλια, τότε εγώ δώστε ξανά σχόλια, αλλά αυτή η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη, γι' αυτό διορθώστε το. Και λέω σε όλους όσους δεν κάνουν λήψη αυτής της εφαρμογής. Αυτή είναι η χειρότερη εφαρμογή😡😡
Μου αρέσει η ιδέα αυτού του παιχνιδιού, αλλά έχει πάρα πολλές διαφημίσεις. Έπαιζα για ίσως 1 λεπτό και έχω ήδη περισσότερες από 3 διαφημίσεις, αυτό είναι ενοχλητικό. Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις γενικά, αλλά ήταν πάρα πολλές σε τέτοιο χρόνο που κατέστρεψε τη διασκέδαση. Εάν δεν σας πειράζει να εμφανίζονται διαφημίσεις κάθε λίγα Δευτερόλεπτα, συνεχίστε και παίξτε αυτό, αλλά προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις Mother simulator είναι διασκεδαστικό να παίζετε.
Όταν πηγαίνω στην πίσω αυλή και πατάω αναπαραγωγή, είτε επανεκκινεί το τηλέφωνό μου είτε με φέρνει πίσω στην αρχική μου οθόνη, ουχ αυτό συμβαίνει συνέχεια, δεν μπορώ να παίξω τις προκλήσεις
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά ο λόγος που του έδωσα 3 αστέρια είναι γιατί δεν μπορώ να βρω τα κλειδιά που έψαξα παντού στο σπίτι, αλλά ακόμα δεν μπορώ να έχουν υποδείξεις ή κάτι που θα ήταν πολύ καλύτερο και. Κυριολεκτικά σχεδόν κάθε φορά που υπάρχουν προσθήκες, όπως κάθε λεπτό, παρακαλώ, μπορούμε να έχουμε λιγότερες προσθήκες, είναι κάπως ενοχλητικό, αλλά πάντως σας ευχαριστούμε, μας αρέσει το παιχνίδι.
Δεν μου αρέσει πια αυτό το παιχνίδι. Το έπαιξα πέρυσι και ήταν πολύ καλύτερο. Τώρα υπάρχει δρόμος για πολλές διαφημίσεις, κινείστε πολύ πιο αργά και πάλι υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις. Ο μόνος λόγος που έδωσα στο παιχνίδι δύο αστέρια είναι επειδή το έχω παίξει στο παρελθόν. Ελπίζω να το λάβετε υπόψη σας.
Πάρα πολύ ωραίο μπράβο σας
Mother Simulator: Virtual Baby Simulator wag
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και τα γραφικά είναι πολύ καλά. Χωρίς καθυστέρηση. Θα το εκτιμούσα αν υπήρχαν λιγότερες διαφημίσεις. Αν θέλετε να αποκτήσετε το παιχνίδι, σας συμβουλεύω να το κατεβάσετε.
Το παιχνίδι είναι εντάξει, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να πάρω το μωρό πρέπει να δω μια διαφήμιση, μου βγάζει τα νεύρα 😑😑😑☹😤