Post by sacringtibnesssadd on Feb 15, 2022 14:02:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות גבישים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
יש באג עם אבני חן להחלפה בסטרס. כולם מתערבבים.
Cooking Dream Казуальные lor
מה קרה ליכולת לצפות בסרטון כדי להאריך את הזמן או להשיג יותר לקוחות לפני שנצטרך להשתמש בדחיפה הסרה, איזה בזבוז.
הם לא מאפשרים להמשיך בלי לשלם בשלב מסוים. אתה לא יכול לזכות בכמה רמות בלי סוג של בונוס.
המשחק טוב הייתי נותן לך 5 כוכבים למעט התוספות. אתה משחק את המשחק נכנס לתוספות ואז הוא עובר לגוגל וצריך להתחיל את המשחק מחדש. לא מתכוון להמשיך לעשות את המחיקה עד שתתקן תודה.
Cooking Dream নৈমিত্তিক rpt
למה לדעת שהגדרת מוזיקה היא אנוני
מאוד נהנה מהמשחק הזה אבל קצת קשה זה עדיין כיף למרות שאמא שלי שיחקה את זה והיא אמרה שאני יכול לשחק בזה אתה לא צריך להתחבר וזה טוב
אני אוהב את המשחק אבל הוא דורש יותר יהלום כדי להשלים אותו.
המשחק הזה חסר תועלת אתה לא יכול להמשיך מעבר לרמה 116 אלא אם כן אתה מוכן לבזבז מיליונים על אבני חן. אני מוחק את זה
אני אוהב את המשחק הזה. זה באמת משחק מוערך. בהייה זה איטי, זו הבעיה. חשבתי תן לי להסיר את ההתקנה של המשחק הזה, אבל כששיחקתי פעם אחת אני אוהב את המשחק הזה מאוד.
התגמול למשימה היומית לא עובד....לרמה תשע יש בעיה.... מעצבן
המשחק הזה למעשה נותן לך את מה שאתה צריך כדי ליהנות מהמשחק. אוהב את זה!
אני ברמה 40 בטוקיו יש לי את כל המפתחות אבל לא אתן לי ללכת רחוק יותר. כשאני לוחץ על מקש מצא זה לא מראה לי שום מקשים שאני לא יכול להגיע לשום מקום. אין עזרה או תגובה
זה משחק מדהים לחלוטין! סוף סוף משחק שאתה יכול ליהנות ממנו מבלי לקנות דברים בכל פעם שאתה משחק! אחד ממשחקי הבישול הטובים ביותר, אם לא הטובים ביותר.
המשחק הזה טוב, אתה יכול לבחור את הלקוחות שלך, אתה מקבל מסעדות חדשות הבעיה היחידה שלי היא שאתה צריך לחכות 30 דקות עד שתקבל חיים (1) בבקשה תקן את הבעיה שלי אולי תארוך אותה ל-15 דקות לפני הספירה אנחנו אוהבים את משחק אז לחכות הרבה זמן לחיים זה מעצבן
יותר מדי מטבעות לשדרוג
המשחק הזה נחמד מאוד
אוהב את המשחק הזה 😍❤️ אבל בכל פעם שאתה מסיים שלב, האם הוא חייב להציג מודעה
אני לא יכול לשחק מעבר לרמה הראשונה ואז האפליקציה מתחילה להיסגר מעצמה בבקשה תעשה משהו בנידון או שאני מסיר אותה
שיחקתי בכל הרמות אבל אלה עם הכיתוב "בקרוב" לא נעולה
אני מקווה שהמשחק הזה יישאר בדיוק כמו שהוא. די מושלם עד כה. גרפיקה נהדרת, סאונד ואנימציות. נדיב מאוד עם פרסים גם עכשיו. נהדר להסתכל ונהדר לשחק. אוהב את אוסף הקלפים ללקוחות חדשים ואת העובדה שהאפקטים הקוליים מאפשרים לך לדעת מתי אתה מגיע לפריט האחרון בשילוב. נחמד מאוד. עבודה נהדרת של המפתחים על זה. יש לי דרכים ללכת, אבל עד כה 5+ בכל הדברים שאני מחפש. תודה!
ממש כף זה המשחק הכי כף
זה משחק שכיף לשחק בו. עם זאת, סיימתי את הרמה של ניו יורק וכשהמונית והמטוס עוצרים לעיר הבאה שום דבר לא קורה כשאני לוחץ על כפתור GO. האם זה סוף המשחק או שיש עוד רמות לשחק
אני משחק במשחק הזה ומרוויח 500 מטבעות בזמן אחד וזה מאוד פשוט וקל
Cooking Dream নৈমিত্তিক rpt
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation ocpp
אהבתי את המשחק הזה אבל לאחר השלמת העיר 2, העיר הבאה מציגה "בקרוב" כבר הרבה זמן. מה הבעיה?
המשחק הזה מעורר מחשבה פנטסטי ומאוד נחמד זה כל כך מגניב ואני מתאמן לשחק מהר וטוב לתוצאות טובות יותר. אני חושב שזה משחק בישול טוב מאוד אי פעם. אני חושב שאתה צריך לשחק גם במשחק הזה בשביל חוויה טובה יותר. תודה
למשחק יש osm 😍 גרפיקה וממשק משתמש
המשחק נהדר חוץ מזה שכשאני זוכה ברמה אני צריך לחכות עד שהמודעה תסתיים רק כדי להמשיך הלאה אני לא אוהב את זה
אוהב את המשחק, אבל הוא עכשיו באגי. לא משנה כמה פעמים אטען אותו מחדש, זה כבר לא יאפשר לי להקיש על אוכל לשים על צלחות להגשה.
זה משחק נהדר אבל כרגע לא פועל גם לאחר עדכון שלו. בכל פעם שאני לוחץ על רמה זה אומר לאסוף 16000 אבל זה אף פעם לא מתחיל, רק קופא.... אני בפריז אגב(במשחק) כל כך מלחיץ ואני חושש שאם אני אסיר את ההתקנה אני אאבד את ההתקדמות שלי
Cooking Dream פנאי aupz
באמת צריך מסיר פרסומות כדי להתחיל ליהנות מהמשחק הזה. לאחר מכן, אתה תתקע ללא עזרי מאיץ. מסעדה שלישית, קשה מאוד וצריכה כל כך הרבה מטבעות לשדרוגים. ובכן, אתה יכול לקבל יהלומים קטנים בחינם על ידי צפייה בטונות של מודעות, אבל מה כיף בזה אם פרסומות צפייה לקחו יותר זמן מהמשחק עצמו?
כל כך טוב אבל עד הרבה פרסומות
זה טוב אבל גם מעצבן בגלל שאנחנו מפסידים אנחנו צריכים לחכות למשחק בפעם הבאה
אני נהנה מהמשחק אבל אני תקוע ברמה 28. שוב אותו דיאלוג של צפייה בתוכנית וידאו אבל אין שום וידאו. מפתחים בבקשה תפתרו את הבעיה לפני שאאבד את העניין שלי במשחק 😃
זה משחק נחמד ומקסים אבל אתה לא יכול לשחזר את ההתקדמות שלך הסרתי אותו בטעות ולא יכול להחזיר את ההתקדמות שלי
משחק נחמד . אבל אתה צריך עדכונים בכל פעם. אני מתקין את האפליקציה הזו שנה לפני. אז סיימתי שתי מדינות ואז אין רמות אני כל כך מבולבל אבל הגרסה של המשחק הזה טובה יותר מהגרסה הראשונה תודה שקראת😊
טוב אבל מקווה שזה יהיה הכי טוב מוקדם יותר
היה לי את המשחק הזה בעבר ועכשיו אני מחובר לפייסבוק אז אני יכול להיות באותה רמה כמו בפעם הקודמת ולמרות שיש לי את כל הכסף והכל כמו קודם, אני לא יכול לשחק כי זה לא מראה לי הרמות
אני לא יכול להשיג אבני חן או מאיצים למודעות עדכנתי את המשחק אבל עדיין אותה בעיה
המשחק ממש טוב ונהדר ומעניין השלבים אתגרים וכיפים תמיד יש פרסים. אבל שמתי 4 כוכבים בגלל הפרסומות הן קצרות אבל הן מופיעות אחרי כל כמה שלבים. ממליצה מאוד מאוד👍👍
אוהב את זה, אבל ברמה מסוימת אתה צריך לקנות!
אני אוהב את הגרפיקה של המשחק הזה ואת הדרכים השונות להרחיב את התפריטים של המשחק.זה פשוט מרגיע לשחק וזו הסיבה שנתתי לו 5 כוכבים.
ניסיתי לקנות את חבילת המתנע ולא קיבלתי אותו. אז אני לא אקנה כלום ואשחק עד שאצטרך להסיר את ההתקנה. מַחרִיד.חזרתי את זה. פעם שאני נאלץ לקנות, זו הפרה של זכותי. אם אני רוצה לקנות, אני אעשה זאת, אבל להגדיר אותי לרמות נכשל ולהשתמש בכל המאיצים שלי כדי לאלץ אותי לקנות זה יותר מדי ולכן לעולם לא אנסה את המשחק הזה שוב, כי יש הרבה סוגים של משחקים לבחירה.
אני אוהב את המשחק הזה אבל סיימתי את פריז ושום דבר לא קורה למה זה ככה.... בבקשה תעשה משהו בנידון
משחק טוב
זה כל כך נחמד לשחק קל... משחק טוב
יותר מדי פרסומות...אי אפשר אפילו לשחק במה כמו שצריך בלי מודעה בסוף..אין לי סבלנות לזה..
Cooking Dream Thông thường bunj
אותו משחק בדיוק כמו משפחת בישול רק עם שם אחר.