Post by sacringtibnesssadd on Feb 15, 2022 14:08:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Mutant Fighting Cup 2 2022 version ▞▞▞
τελειο
Είναι χάλια
Meh
Κακό πολύ κακό το πρώτο άνοιγμα είναι γεμάτο έκπληξη, όπως ρωτάμε για το απόρρητό σας, το σεβόμαστε, τότε γιατί δεν μπορώ να επιλέξω το ηλίθιο παιχνίδι του έτους μου
Φτιάξτε το Mutant Fighting cap 3
Σούπερ καλό
Trash Περίμενα 3minets στο PvP και μετά κάνω επανεκκίνηση και επιστρέφω από το πρώτο trash game garbage 🗑️
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Με πολλά παιχνίδια, ωστόσο, υπάρχουν βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα περιστέρι
Αυτό το παιχνίδι είναι η χειρότερη εφαρμογή όταν ήμουν στη μάχη σκελετός καρχαρίας υστερώ και RAGE So Bad παρακαλώ διορθώστε το παιχνίδι σας ηλίθιο παιχνίδι plsssssssssssss Lwkwkekekwkowllwdjowlk
Αυτό είναι ηλίθιο που πρέπει να το παίξεις για πραγματικά χρήματα
Μισώ αυτό το παιχνίδι να σπαταλάω όλο τον χρόνο όταν παίρνετε όλα τα κύπελλα το παιχνίδι σας θα ξεκινήσει από την αρχή αν είχε επιλογή 0 αστεριών, θα του δώσω το χειρότερο παιχνίδι ποτέ στη ζωή μου
Αυτά τα παιχνίδια έχουν αλλάξει τόσο πολύ και απλά μου λείπει το παλιό που είναι τόσο διαφορετικό τώρα δεν είναι καν αστείο
Απλά φοβερό
Θα ήταν καλύτερα να διαλέξουμε περισσότερα ζώα
Για μένα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για κινητά, αλλά θα ήθελα να προτείνω να προσθέσω multiplayer.
Μου αρέσει το αγωνιστικό κομμάτι και τα γραφικά είναι πολύ ωραία 5 αστέρια!!
Είναι πολύ κακό παιχνίδι πολύ κακό πολύ κακό
Πολύ καλό παιχνίδι
Geometry Dash World Arkade ucyx
Κατέβασα αυτό το παιχνίδι και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο e-mail μου, οπότε δεν πρόλαβα να παίξω το παιχνίδι
Το Two είναι ένα πολύ φοβερό παιχνίδι, αλλά επίσης όταν με τσακίζουν άλλοι ηλίθιοι μεταλλαγμένοι αλλά εξακολουθώ να λατρεύω το παιχνίδι αυτό είναι πολύ καλό
πιάνει πολυ χώρο.Εκτος απο αυτο ειναι δυσκολο
Mutant Fighting Cup 2 Ação pkmd
Πολύ ωραίο παιχνίδι εγώ πρώτη φορά το έπαιξα στον υπολογιστή και το λάτρεψα δεν περίμενα να το δω στο κινητό
Χαζό παιχνίδι
Πολύ καλό παιχνίδι το προτείνω
Διορθώστε το σφάλμα ηλικίας δεν μπορώ να παίξω άλλο αυτό το παιχνίδι διορθώστε αυτό το πρόβλημα γι' αυτό δίνω 1 αστέρι
ini lh παιχνίδι paling pelik sakali
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά γιατί άνδρες γιατί είναι οι εχθροί σε λειτουργία πρόκλησης έχει απεριόριστα μάνα και ζαλίζει και η υπεκφυγή μου είναι ισχυρότερη από τον εχθρό, ωστόσο οι υπεκφυγές μου δεν είναι εργαζόμενοι, λειτουργεί μόνο για μικρότερες επιθέσεις του εχθρού.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχετε μπάρες ενέργειας. Και κάντε περισσότερα προνόμια και παιχνίδια όπως αυτό.
Κουλ
Το μισώ λόγω του καθυστερημένου σχολίου που διαγράφω ή όχι (έτσι ποια είναι η απάντησή σας) παρακάτω
Mutant Fighting Cup 2 Action dct
Πολύ πολύ καλό παιχνίδι
πάρα πολύ διαφημιστικό βίντεο..δεν είναι καλό για παιχνίδι...χάσιμο χρόνου
Το έχω παίξει στον υπολογιστή και είχα πάρει όλα τα κύπελλα και ήταν τέλειο να δούμε πως είναι στο κινητό
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι.. Αλλά τώρα πήρες διαφημίσεις και κατέστρεψες το παιχνίδι, οπότε για αυτούς τους λόγους βγήκα.
Για να δούμε αν είναι καλό
δεν ξερω να πω. αλλά είναι εντάξει μου αρέσει
τοχω φτάσει στο τέλος αλλά δεν μπορούσα να το περάσω
Τ Ε Λ Ι Ο
Mutant Fighting Cup 2 Akció xub
Άι στο διάολο ρε δεν μπορώ να νικήσω κάποια τέρατα ηλίθιοι όλο κάνουν ασπίδα διαφυγή και τέτοια αν είχε 0 αστέρια πολύ ευχαρίστως θα του το βάζα ένα αστέρι και πολύ του είναι στο διάολο.
αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι
Ο θείος μου και εγώ είμαστε επαγγελματίες σε αυτό το παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να εγκατασταθεί το παιχνίδι. Επίσης, αυτό είναι ένα υπέροχο και ωραίο παιχνίδι. Το λατρεύω. Επίσης, παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημα
Ηλίθια προσθέτει. Παρακαλώ αφαιρέστε το, το μισώ, γι' αυτό το απεγκαταστήσω
Το μισώ αυτό το παιχνίδι, ακόμη κι αν επαναφέρω τον παλιό μου λογαριασμό σε νέο λογαριασμό