Post by sacringtibnesssadd on Feb 15, 2022 14:15:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک توکن های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
BombSquad Hərəkət iktc
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است. از بازی کردنش لذت می برم با این حال به نظر می رسد کنترل مشکل ایجاد می کند. گاهی اوقات کمی عقب می افتد. ممکن است گوشی من باشد اما کنترل ها نیز بسیار کوچک هستند.
بازی باحالی هست داداش اما در واقع یک مشکل وجود دارد وقتی این بازی را بازی می کنم چاهی وجود دارد و نمی توانم حرکت کنم یا اجرا کنم نمی دانم چرا این کار را می کند اما می توانم شما بچه ها آن را حل کنید
جدیدترین آپدیت بازی Call of Duty: Modern Warfare
بازی عالی هست لطفا کد زیر تو بخش و بعد حرفه ای قسمت کد ها بزنید تا چهارصد تا پول بگیر این کد تا سه روز دیگه کار میکنه 19329226 یادت باشه بله بزنی تا بقیه هم بتون استفاده کنن و پولدار بشن.
اشکال در بازی چند نفره آنلاین. بازیکنانی که از طریق Google Play دعوت می شوند به طور خودکار ترک می شوند. این را در اسرع وقت برطرف کنید
این یک بازی سرگرم کننده است، اما ایجاد یک مهمانی مانند اتصال موفقیت آمیز دشوار است، شما باید عملکردی برای افزودن دوست به مهمانی داشته باشید.
با دوستات باشی کر کر خندس😂
تبلیغات دائمی هستند...شما باید برنامه را ببندید سپس باید بازی را باز کنید تا دوباره بازی کنید.
معرفی بازی BombSquad؛ بمب لذت | بازیاتو
خوب بچه ها کار بزرگی کردید بازی با ایده و مفهوم عالی بود. همه چیز خوب بود بدون هیچ علامتی برای توسعه دهنده و برای مفهوم بازی، اما 1star هنوز در انتظار است. کاش همه دوستان حلقه دوستی برای خنک کردن این بازی با نقطه اتصال نداشتند، بنابراین باید سرور FB یا Insta ایجاد کنید. به طوری که از طرف Fb دوست ما می توانیم از این خلقت لذت ببریم. این همه ... با تشکر
هک نیست گوها صد بار نصب کردم فا.
-4-0-3.
بدون شک بازی خوبی است، اما چند چیز وجود دارد که میخواهم اضافه کنید: 1. نقشههای بیشتر به عنوان مثال در قطار در حال حرکت، اتوبوس و غیره یا نقشهای که در حال حرکت است تا قسمتهایی از زمین پایین بیاید و نشاندهنده آن باشد. قرمز قبل از اینکه پایین بیاید، بنابراین شما باید از آن قسمت مانند آن مینی بازی در ماریو خلاص شوید. 2.بالا رفتن یا نگه داشتن روی دیوارها 3. powerups و بمب های بیشتر
تبلیغات بیش از حد هر دقیقه ویدیوی غیرقابل رد شدن اضافه می شود
اصلا وصل نمیشه من و دوستانم بیش از 2 ساعت سعی کردیم با هم بازی کنیم و هنوز نمی توانیم آن را بازی کنیم. لطفا مشکل سرور را بررسی کنید
بدکنیست
چطوری کد رو بزنم 💔
این بازی عالیه. من دو ستاره 🌟 کم کردم چون وقتی به یک گوشی دیگه وصل میشی گوشی هنگ میکنه. ✨✨✨
BombSquad Hərəkət iktc
شماره 1 دستگاه من روت نشده است هنوز هم نمی توانم مسابقاتی را انجام دهم و می گویم گوشی روت شده است. شماره 2 تا زمانی که گزینه فیس بوک نمی رسد، گزینه های Google play را در دسترس نگه دارید.
بازی های چند نفره حتی در شبکه محلی گیر می کنند.
BombSquad Hərəkət iktc
من به آن 3 ستاره می دهم زیرا یک بازی بسیار سرگرم کننده برای بازی با دوستان شماست. اما بد است که نمی توانید با دستگاه iOS بازی کنید. اکنون در دستگاه ثانویه خود می نویسم و می خواهم آن را روی دستگاه اصلی خود بازی کنم. پس لطفا...... بازی را به iOS برگردانید!!!!
بازی عالیه یه ستاره رو واسه این کم کردم چون قبلاً میشد بازیکن دلخواه خودت رو انتخاب کنی اما الان نمیشه
نسخه جدید گوگل بزنید مود بازی بمب اسکواد میاد نصب کنید بیشتر برای گوشی سامسونگ میشه😍 عالیه بازی
عالیه ولی افلاینش مسخرست
این بازی بهترین است. من الان دارم با برادرم بازی می کنم. و من هم آنلاین بازی کردم. با برادرم من هرگز شکست نمیخورم، اما آنلاین، حرفهای وجود دارد. بنابراین من به ساختن مهارت هایم ادامه می دهم. از شما برای ساخت این بازی متشکرم
این شگفت انگیز است. اما آیا می توانید وقتی ربات ها در تیم من هستند همکاری بیشتری داشته باشید؟ ربات تیم من فقط تیم من را می کشد. و همچنین، آیا می توانید اجازه دهید ربات قطع نشود؟ من از دقایق تلاش برای برنده شدن در زمانی که ربات ها مدام قطع می شوند خسته و خسته شده ام. اگر این را به روز کنید، 5 ستاره. وعده.
بازی خیلی عالی هست من بخش انلاین رو خیلی دوست دارم ولی من از یه چیزی بدم بیاد اونه که پول کم میده . من از سازنده این بازی بسیار تشکر میکنم
عالی ولی مرحله هاش با کامپیتر کم است بعد از بازی است که با نقطه اتصال می کند بازی کرد
اصلن نگ بازیکنن اونم تازه چند نفره...اصلن شاخ بازی چند نفر
KawaiiWorld Arcade xlo
عالی🤩🤩🤩
بدترین بازی ای که تا به حال بازی کرده ام، مفهوم خوب است، اما مشکلاتی در ایجاد اتاق عمومی وجود دارد، دعوت گوگل پلی به درستی کار نمی کند، بیشتر فیلدها قفل هستند، و مهمتر از همه تبلیغات بسیار بهتر است که آن را به یک برنامه تماشای تبلیغات تبدیل کنید. .
کنترلهای بد، اما بازی آفلاین خوب برای بازی با دوستان.
منتظر آپدیت جدید با ابشن های جدید هستیم 🥰🤩
BombSquad Hərəkət iktc